Have / Park

Vokslev A/S er Husqvarna forhandler og blandt de førende i Himmerland, hvilket selvfølgelig forpligter. Du kan mærke det på vores kompetencer og den service vi yder. Du kan få alt indenfor Husqvarnas brede sortiment her hos Vokslev A/S, Bedre Bad – Bedre Energi Nibe. Så uanset om du er til en haveblæser eller en Husqvarna plæneklipper så kan du få det i vores fysiske butik her på adressen. Vi kan tilmed servicere dig til fingerspidserne og rådgive dig i hvilken maskine du skal have med hjem.

7 dages pengene-tilbage-garanti på Husqvarna

Ved Husqvarna produkter kan du altid få maskinen demonstreret og selv prøvekøre den. Desuden tilbyder vi dig 7 dages "pengene-tilbage-garanti": Hvis du ikke er tilfreds med arbejdsresultatet, kan du inden 7 dage bytte til anden Husqvarna-maskine eller få pengene tilbage. Det er en service som v går meget op i og som du ikke finder mange steder. Vi yder denne service da vi er sikre på at vores vejledning og rådgivning til kunderne er i orden og at det produkt du går ud af døren med - er det rigtige for dig. Og til dine behov vigtigst af alt.

I butikken har vi et stort udvalg af maskiner til skov-have og park, sikkerhedstøj, fodtøj og haveredskaber. Vi lagerfører et stort sortiment af Gardena haveprodukter. Vi sælger miljøvenligt Aspen alkylatbenzin – bedre for mennesker, maskiner og miljøet. Alt dette kan du høre mere om i vores fysiske butik hvor vores fagligt dygtige personale står klar til at vejlede dig.

Vi byder dig velkommen i vores butik!

For yderligere information kontakt Henrik Svenningsen eller Tina Svenningsen, tlf. 98 35 17 29