Bedre Bad - Bedre Energi - Pillefyr

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Henrik Svenningsen
Indehaver – Smedemester
Henrik Svenningsen - Vokslev VVS - Bedre Bad - Bedre Energi Nibe

Et stokerfyr giver billig varme

Stokerfyret er et CO2 neutralt alternativ til olie og gas. Stokerfyret anvender biobrændsel til opvarmningen, hvilket betyder at der afbrændes træpiller, halm, flis eller korn. Dette er brændsel fra planter, som har levet for nyligt, hvilket betyder at den CO2 der udledes, når det brænder, er en naturlig del af kredsløbet. Økonomisk set er brændstoffet til et stokerfyr meget billig energi sammenlignet med olie og gas. Altså er stokerfyret et både billigere og mere miljøvenlig alternativ til et gammelt olie- eller gasfyr. Hos Vokslev A/S Bedre Bad – Bedre Energi Nibe har vi mange års erfaring med stokerfyr og kedler. Vi kan være dig behjælpelige med alle de spørgsmål du har omkring stokerfyr, og vi står klar med rådgivning, når et nyt fyr skal installeres på matriklen.

Bedre Bad - Bedre Energi - Pillefyr

Skift fra olie til Stoker

Vælger du at skifte fra et gammelt olie- eller naturgasfyr kan du normaltvist spare omkring 50% af dine varmeudgifter. Et stokerfyr varmer på samme måde som et olie- eller naturgasfyr huset op, og selv store enfamiliehuse kan varmes op med et stokerfyr. Investeringen ved at skifte til et stokerfyr er hurtigt tjent hjem igen, via den reducerede varmeregning. Et stokeranlæg er især en rigtig god løsning, hvis du er bosat et sted hvor fjernvarme eller naturgas ikke er en løsning. Før du træffer valget af hvilket fyr din bolig skal have, så tag med fordel Vokslev A/S, Bedre Bad – Bedre Energi Nibe med på råd. Den rette rådgivning er altafgørende for at opnå de store besparelser.

Bedre Bad - Bedre Energi - Naturgas - gasfyr - gaskedel

Miljøforbedringer kan betyde energitilskud

Miljøforbedringen i forbindelse med et stokerfyr betyder, at du kan søge om et energitilskud, når du skifter et oliefyr ud med et stokerfyr. Størrelsen af tilskuddet afhænger af hvilket fyr du har, hvilket fyr du skifter til og hvilket energiselskab du søger tilskuddet fra. Det er vigtigt, at du søger tilskuddet inden arbejdet går i gang. Hvis du er i tvivl om hvordan du søger om energitilskuddet, så kontakt Bedre Bad – Bedre Energi Nibe, så hjælper vi med ansøgningen.

Ofte kan man også få et håndværkerfradrag eller et servicefradrag fra SKAT til at betale håndværkernes timeløn, når du får installeret et stokerfyr. Kontakt os gerne, og så står vi klar til også at hjælpe med denne ansøgning.

Bedre Bad - Bedre Energi - Pillefyr

Vi har styr på installationerne af dit stokerfyr

Til selve installationen af stokerfyret kan du regne med vores hjælp. Vores dygtige medarbejdere står klar til at sørge for hele installationen. Lige fra rådgivningsfasen til det færdige stokerfyr står klar til brug, kan du stole på at Vokslev A/S Bedre Bad – Bedre Energi Nibe står klar til at rådgive og hjælpe dig på vej. Vi arbejder typisk ud fra et koncept, som hedder totalløsninger. Dvs. at vi overtager hele processen, og sørger for leveringer til tiden, korrekt koordinering af diverse nødvendige håndværkere og oprydningen efterfølgende. På denne måde kan vi sikre vores kunder, at de modtager den bedst mulige service gennem hele processen, og du kan blot læne dig tilbage og vente på det færdige produkt.

Bedre Bad - Bedre Energi - radiator

Fuldautomatiske anlæg

Mange moderne stokerfyr er fuldautomatiske, hvilket betyder at der ikke er mere arbejde ved et stokerfyr end ved et olie eller naturgasfyr. Mange moderne stokerfyr har også et væld af nye smarte funktioner. F.eks. kan nogle automatiske stokerfyr kobles til internettet, hvorefter du via en app kan overvåge dit fyr om du sidder hjemme i stuen eller er på ferie.

Når vi siger stokerfyr, så mener vi vedligeholdelsesfrit og brugervenligt. Vi er også behjælpelige med service af dit nytindkøbte fyr.

Bedre Bad - Bedre Energi - Roth gulvvarme

Et stokeranlæg er driftssikkert og nemt at betjene

Vi tilbyder professionel opsætning og efterfølgende service. Vi giver det gerne et årligt eftersyn, så du får det optimale udbytte året rundt. Til glæde for dig og din pengepung. Vi servicerer ikke kun for at du fortsat skal spare penge på dit energiniveau ved at have et Stoker fyr opsat, men også for din sikkerheds skyld. En grundig gennemgang af dit fyr sikrer at det er i tiptop stand og ikke er til fare for dig og din familie.

Hør mere om dine muligheder for et stokeranlæg. Kontakt vvs beregner Søren Svenningsen på telefon.

Her finder du relevant information relateret til energi:

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 98 35 17 29
info@vokslev.dk

Henrik Svenningsen - Vokslev VVS - Bedre Bad - Bedre Energi Nibe

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon