Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt, service og rådgivning

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Henrik Svenningsen
Indehaver – Smedemester
Henrik Svenningsen - Vokslev VVS - Bedre Bad - Bedre Energi Nibe

Badeværelsesrenovering: Skab drømmen med Bedre Bad Nibe

Badeværelset er det sted, vi gør os klar til at møde dagen, og det sidste rum vi besøger, inden vi går i seng. Derfor er badeværelsets funktionalitet og indretning også afgørende i vores hverdag og ikke mindst vigtig for vores generelle følelse af velvære. Hvis du overvejer en renovering af det eksisterende eller et nyt badeværelse, så har vi ekspertisen til at finde den perfekte badløsning, som lever op til dine individuelle behov og drømme.

Bedre Bad – Bedre Energi Nibe er din lokale og VE-godkendte installatør og vi tager os gerne af totalentreprisen, og er din kontaktperson fra A til Z, så du både slipper for besværet og er garanteret en høj kvalitet hele vejen igennem.

Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit toilet - Dansani vask, vaskeskab og spejl - Grohe vandhane og bruser

Opnå dit drømmebadeværelse med Vokslev VVS

Opnå dit drømmebadeværelse med Vokslev VVS: Din vej til et bæredygtigt og stilfuldt hjem. Hos Vokslev VVS kombinerer vi æstetik med funktionalitet og bæredygtighed for at sikre, at dit nye badeværelse ikke kun ser fantastisk ud, men også bidrager til et lavere energiforbrug og en mere bæredygtig hverdag. Med over to årtiers erfaring i branchen tilbyder vi alt fra gratis badtjek til fuld installation, alt imens vi sikrer, at dine individuelle ønsker og behov altid står i centrum af vores løsninger. Vores dedikation til kvalitet og detaljer betyder, at vi nøje udvælger materialer og de seneste innovationer inden for badeværelsesdesign for at skabe rum, der ikke kun opfylder, men overgår dine forventninger. Lad os hjælpe dig med at transformere dit badeværelse til et personligt tilflugtssted af velvære og funktionalitet.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 98 35 17 29
info@vokslev.dk

Henrik Svenningsen - Vokslev VVS - Bedre Bad - Bedre Energi Nibe

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon