Bedre Bad - Bedre Energi - energitjek af bolig - energioptimering

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Henrik Svenningsen
Indehaver – Smedemester
Henrik Svenningsen - Vokslev VVS - Bedre Bad - Bedre Energi Nibe

Spar energi og penge gennem energioptimering

Energioptimering af hus kan hurtigt vise sig at være godt for boligens energiøkonomi. Læs mere her hvilke indgreb du eller vi kan udføre.

Få overblik over energiforbruget og spild hos Bedre Energi Nibe

Vokslev A/S også kendt som Bedre Bad – Bedre Energi i Nibe, kan hjælpe dig med energioptimering af dit hus eller virksomhed. Vi har over 20 års erfaring i branchen, og har derfor stor erfaring med energioptimering af ejendomme. Vi står klar til at hjælpe dig lige fra rådgivningsfasen omkring en snak om de moderne energikilder, samt en plan for energioptimering af netop dine bygninger. Hos flere af vores kunder har energioptimering været essentielt i deres ombygning, og har resultereret i energibesparelser på flere tusinde kroner årligt. Dette er godt for dig og din pengepung, men også for vores klima og vores planet.

Bedre Bad - Bedre Energi - Solvarme

Vi er eksperter i grøn energi

I dag er der et stort fokus på klima og vores energiforbrug i erhvervet og hos private. Ved at sikre sig en ordentlig energioptimering af sine energikilder og bygninger, så sparer man ikke kun kroner og øre, men også jordens ressourcer. Det mener vi her hos Bedre Bad – Bedre Energi Nibe er en yderst vigtig overvejelse at gøre sig, når man overvejer hvorvidt man trænger til at få sine bygninger og energikilder optimeret. Vi har energiløsningerne som kan sikre dig et grønnere udtrykt, og give dig god samvigtigt overfor klimaet.

Vi står klar til at hjælpe dig

For mange er det en stor beslutning at udskifte den primære varmekilde i boligen. Derfor er det vigtigt at samarbejde med en kyndig installatør, der kan tilbyde sparring til ny energiløsning som er dimensioneret efter dine behov og boligens størrelse. Dimensionering er netop en af de afgørende ting, som gennem de rette valg kan give dig den størst mulige besparelse og højest komfort.

Hos Vokslev VVS er vi eksperter i energiløsninger inden for varmepumper, solvarme og stokerfyr. Vi hjælper med den uvildige sparring til dimensionering, levering og montering af din nye energikilde til boligen. Vi garanterer en specialtilpasset løsning med henblik på at opnå alle dine behov og præferencer til budget, energiforbrug, radiator- og gulvvarmetilslutning.

Er du i markedet for en renovering af den private bolig eller dine erhvervsbygninger, så kontakt Vokslev A/S – Bedre Bad – Bedre Energi Nibe. Vi tilbyder en uforpligtende konsultation, hvor vi sender en tekniker ud og gennemgår bygningers muligheder for energioptimering. I langt de fleste tilfælde kan vi hjælpe, og derved spare dig, din familie eller din virksomhed for mange tusinde kroner årligt på både varmeregningen og energiregningen.

Hvilken type af energioptimering skal man vælge

Når det kommer til energioptimering, så er der mange måder hvorpå dette kan foregå. Her hos Bedre Bad – Bedre Energi Nibe er vi specialister i energioptimering. Vores spidskompetencer ligger især inden varmepumper, solceller, solvarme og forskellige typer af stokerfyr. Udover dette har vi altid fingeren på pulsen, og følger med i de nyeste teknologier og metoder i markedet. Det gør at vi lynhurtigt kan se problemerne og udfordringerne herved. Dermed kan vi også minimere risikoen for, at du betaler alt for mange penge via din varmeregning.

Derfor kan du altid være sikker på, at vi tilbyder dig den bedste løsning, og skaber de størst mulige besparelser.

Bedre Bad - Bedre Energi - Roth gulvvarme

Intelligente energiløsninger

Hos Vokslev A/S Bedre Bad – Bedre Energi forsøger vi altid at levere den bedste ydelse, via de mest effektive metoder og vha. de bedste energiløsninger. Når det kommer til energioptimeringer og smarte energiløsninger, så er det ofte fornuftigt at se på løsninger med alternative energikilder. Det skyldes at løsninger med alternativ energi oftest relativt hurtigt tjener sig selv ind igen, og i det lange løb kan betyde store omkostnings- og miljømæssige besparelser for både private og erhverv. Via løsninger med varmepumper og solvarme, samt effektiv udnyttelse af energien kan en bygning blive helt- eller delvist selvforsynende med strøm, hvilket skaber en stor uafhængighed for ejeren. Altså kan dette ses som den ultimative win-win situation, hvor du ikke bare skærer i dine energiomkostninger, men også skåner miljøet. Erhvervsmæssigt kan der være store fordele i at anvende bæredygtige bygninger både rent økonomisk, men også fra et markedsføringsmæssigt perspektiv.

Bedre Bad - Bedre Energi - Metro-Therm_System6-slimline-med-fordelerunit

Vi har totalløsning til energioptimering

Tænker du, at energioptimering lyder fornuftigt, men samtidigt virker det meget tidskrævende? Bare rolig. Hos Bedre Bad – Bedre Energi Nibe arbejder vi nemlig med konceptet totalløsninger. Det betyder, at hvis du ønsker det, så overtager vi hele processen fra start til slut. Du skal blot ytre dine ønsker og behov, og så sørger vi for at få det til at ske. Vores kompetente medarbejdere overtager alt koordinering med diverse håndværkere og levering af de nødvendige materialer, alt imens du trygt kan læne dig tilbage, og bruge din tid andetsteds. Vi sikrer lige fra starten at håndværkerne og kvaliteten er helt i top, og vi leverer opgaven færdiglavet efter de planer vi har udarbejdet i samarbejde med dig.

Lyder dette som noget for dig, og ønsker du at vide mere om diverse varmekilder og energioptimeringer? Så kan du her på vores hjemmeside læse mere om de forskellige varmekilder og vores alternative og ressourcebesparende løsninger, eller du kan kontakte Vokslev A/S – Bedre Bad – Bedre Energi.

Bedre Bad - Bedre Energi - energioptimering - energitjek

Her finder du relevant information relateret til energi:

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 98 35 17 29
info@vokslev.dk

Henrik Svenningsen - Vokslev VVS - Bedre Bad - Bedre Energi Nibe

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon