GRATIS BADTJEK

Den bedste start på dit nye badeværelse

 

Få en god og sikker start på dit nye badeværelse

Hos Vokslev A/S, Bedre Bad – Bedre Energi Nibe, kan du få et gratis Badtjek. Det er ganske uforpligtende for dig, men vi tager det seriøst. Vi kommer hjem til dig og laver et tjek af dit nuværende badeværelse, og ud fra det, fortæller vi dig om de forskellige muligheder, du har. Vil du gerne have fokus på, at dit nye badeværelse er så energineutralt som overhovedet muligt, har vi fokus på det. Vil du gerne have de nyeste og mest ergonomiske materialer, så fortæller vi om det. Eller vil du måske gerne høre mere om installation af gulvvarme, så tager vi hånd om dette. Vi kommer hjem og taler med dig om følgende:

  • Udvidelse af badeværelset
  • Omlægning af rør og installationer
  • Totalrenovering af badet og hele badeværelset
  • Inspiration og hjælp til indretning

Efter at vi har præsenteret dig for de forskellige muligheder i forbindelse med dit badeværelse, tager vi en snak om dine ønsker og behov. I sagens kerne er badeværelset et meget vigtigt rum, og det er et rum hvor familien ofte tilbringer temmelig meget tid. Derfor er det utroligt vigtigt for os, her hos Bedre Bad – Bedre Energi Nibe, at badeværelset bliver udformet ud fra, hvad der passer dig og din familie bedst. Vi ønsker at skræddersy et behageligt bademiljø, der passer lige præcis til dig!

Vi har mere end 20 års erfaring inden for branchen, og har i vores tid stået for installationen og renovationen af mange forskelligartede badeværelser. Grundet vores mange års ekspertise i branchen, kan du være helt sikker på, at uanset badeværelsets udformning og dine personlige ønsker, så kan vi skabe det helt rigtige badeværelse til dig. Det gælder uanset om der blot er tale om simpel installation af nye badelementer, såsom: et nyt toilet, håndvask eller brusekabine, eller om der er tale om en totalrenovation af det gamle badeværelse. Uanset hvad, så har vores dygtige medarbejderne kompetencerne til at hjælpe dig godt i mål.

Badeværelset er et bærende rum i hjemmet

I langt de fleste danske familier kan man ikke komme uden om, at dagen starter og slutter med et besøg på badeværelset. Af denne årsag er det utrolig vigtigt at badeværelset matcher den enkelte families præferencer og stil. Alle familier er forskellige og derfor, er det hellere ikke muligt at skabe et standardiseret badeværelse. Her hos Bedre Bad – Bedre Energi Nibe lægger vi stor vægt på en samtale med den enkelte familie. På denne måde kan vi få en forståelse af de behov og ønsker, som ligger bag renoveringen af badeværelset. Uanset hvad, så kan du være sikker på, at vi kan levere lige præcis dit drømmebadeværelse. Vi har erfaring med alt fra lavpraktiske toiletter og håndvaske til højteknologiske badeværelseselementer, som tilbyder et væld af forskellige funktioner. Uanset hvilken type du er til, så kan du være sikker på at vi har fokus på energibesparelser, og effektive løsninger.

Vi står klar til at hjælpe dig gennem hele processen – Lige fra det første badtjek til den færdige installation, og efterfølgende oprydning. På denne måde kan vi sikre os, at du som kunde modtager den absolut bedste service gennem hele forløbet, og at alle projekter bliver foretaget af kompetente håndværkere. Vi tilbyder at håndtere hele processen, hvilket betyder at du blot kan læne dig tilbage og vente på, at det færdige badeværelse står klar til brug. Derved sparer vi dig for det nærmest uundgåelige bøvl privatpersoner altid oplever i forbindelse med koordinering mellem de forskellige leverandører og håndværkere. Dette er hvad vi kalder en totalløsning, og det er også hvad vi vil anbefale alle vores kunder.

 

Lyder det som noget for dig, så finder du kontaktformularen for et Gratis badtjek lige herunder.

BOOK et gratis badtjek her:

Udfyld nedenstående formular, så tager kontakter vi dig hurtigt muligt angående dit gratis badtjek!

 

Her finder du andre sider relateret til bad: