Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Henrik Svenningsen
Indehaver – Smedemester
Henrik Svenningsen - Vokslev VVS - Bedre Bad - Bedre Energi Nibe

Smedeværksted for landbrug og byggeri m.m.

Vi har et stort moderne smedeværksted med eget svejseudstyr og kvalitetsværktøj, hvor vi reparerer og svejser alt fra landbrugsvogne til store leverancer af bygningsstål. Vi laver også en del smedejernslåger til virksomheder som ønsker en låge der både kan holde udbudne gæster ude, men som også er robust og kan holde til vind og vejr. Bedre Bad – Bedre Energi Nibe også kendt som Vokslev A/S har mange års erfaring med smedefaget og vi kan hjælpe med at lave det meste.

Vokslev VVS - Bedre Bad - Bedre Energi Nibe smed

Stålkonstruktioner og svejseværksted

Vi udfører også alle typer stålkonstruktioner, værn, altaner, trapper og gelændere. Siden december 2015 har vi hos Vokslev A/S været certificeret til CE-Mærkning af stålkonstruktioner til byggeriet efter DS/EN 1090 i alle byggeriets udførelsesklasser; EXC 2.

Vores medarbejdere udfører alle former for smed opgaver efter din tegning eller skitse.

  • Certificeret til svejsning af bygningsstål
  • Stålkonstruktioner
  • Svejseværksted
  • Værn
  • Altaner
  • Trapper
  • Gelændere

Vi kan forarbejde metal og skære, bukke og klippe metallet (bearbejdningssmed). Vi kan fremstille ting i jern og stål, store ting som brandtrapper og porte og små ting som havelåger eller vejrhaner (klejnsmed). Vi kan svejse og sammenføre flere former for ståldele (svejser). Og meget mere.

Vokslev VVS - Bedre Bad - Bedre Energi Nibe smed

Kontakt din lokale smed

Hvis du leder efter dygtige og erfarne smede og ønsker at få hjælp af en proffesionel smed, til af løse dine opgaver, så er du landet det rette sted. Har du brug for hjælp til smedearbejde, som ikke står listet ovenfor – så tøv ikke med at kontakte os. Vi har den nødvendige ekspertise til at løse alle opgaver som smedefaget kan byde, og vil med glæde kaste os over din udfordring.

For landbrugsmaskiner udfører vi:

  • Reparation af landbrugsmaskiner
  • Hjullapning
  • Dækskift
  • Hydraulikslanger

Vores servicebiler kører ud til alle opgaver i Nibe, Farstrup, Kølby, Sønderholm, Øster Hornum, Aalborg mm.

Ofte stillede spørgsmål om smedearbejde:

Hvilke typer opgaver kan Vokslev A/S, Bedre Bad – Bedre Energi Nibe hjælpe med som smedevirksomhed?

Vores erfarne smede kan reparere og svejse alt fra landbrugsvogne til bygningsstål. Vi kan også fremstille smedejernslåger til virksomheder, der har behov for robuste og holdbare løsninger. Vi udfører desuden stålkonstruktioner, herunder værn, altaner, trapper og gelændere.

Er I certificeret til svejsning af bygningsstål?

Ja, Vokslev A/S er certificeret til svejsning af bygningsstål og kan udføre svejsearbejde inden for denne kategori. Vi overholder DS/EN 1090-standarden og er kvalificerede til at levere stålkonstruktioner til byggeriet.

Kan I fremstille specialfremstillede smedeprodukter efter individuelle tegninger eller skitser?

Ja, vores medarbejdere kan udføre alle former for smedearbejde baseret på dine tegninger eller skitser. Vi er specialiserede i at skabe skræddersyede løsninger og kan hjælpe med at realisere dine unikke smedebehov.

Hvilke andre smedeopgaver kan I håndtere udover stålkonstruktioner?

Udover stålkonstruktioner kan vi også håndtere metalforarbejdning, herunder skæring, bøjning og klipning af metal. Vi kan fremstille genstande i jern og stål, både store som brandtrapper og porte og små som havelåger eller vejrhaner. Derudover er vi dygtige til at svejse og sammenføje forskellige ståldele.

Hvor dækker I med jeres servicebiler?

Vores servicebiler kører ud til opgaver i områderne Nibe, Farstrup, Kølby, Sønderholm, Øster Hornum, Aalborg og andre omkringliggende områder. Vi er klar til at betjene både landbrugsmaskiner og andre smedeopgaver på disse lokationer.

staal certifikat

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 98 35 17 29
info@vokslev.dk

Henrik Svenningsen - Vokslev VVS - Bedre Bad - Bedre Energi Nibe

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon