VVS og sanitetsservice på alle typer ejendomme

Vi tilbyder professionelt VVS-arbejde

Skal du have opsat et toilet, tilsluttet en ny håndvask eller har du måske problemer med et stoppet afløb, så kan du med fordel kontakte os ved Bedre Bad - Bedre Energi Nibe. Vi er super agile og kan med kort varsel rykke ud til akutte VVS opgaver. Vi servicerer mange af vores faste kunder i og omkring Nibe. Vi har mange års erfaring med VVS-faget og kan uden tvivl afhjælpe dit problem. Igen, uanset om din køkkenvasken, badeafløbet eller håndvasken på badeværelset, er stoppet, så kan vi løse det hos Bedre Bad - Bedre Energi Nibe.  

Vi udfører små og store VVS installationer og opgaver på alle typer ejendomme:

  • Private boliger
  • Beboelsesejendomme
  • Kontorer
  • Produktionsvirksomheder
  • Industrianlæg
  • Varmecentraler
  • Nybyg
  • Renoveringsopgaver
  • Entreprise opgaver

Stor viden inden for VVS faget

Der findes et utal af typer og former for installationer i markedet, og det kræver derfor en stor viden at servicere. Vi har indsamlet en masse viden, grundet vores mange års erfaring i branchen. Derudover sikrer vi igennem vores samarbejde med Bedre Bad - Bedre Energi kæden, at vi kan øge vores viden yderligere igennem sparring. Derfor kan vi altid tilbyde en effektiv service med grundlag i vores store viden inden for VVS faget.

Hos os er kvaliteten altid i top 

Kvalitet er et nøgleord for os, også når det kommer til VVS-installationer. Vi afleverer aldrig en opgave, som vi ikke selv kan stå indenfor. Kvaliteten af dit VVS-arbejde er altafgørende for VVS'en levetid og funktionalitet. 

Der er oftest stort pres på VVS'en i boligen eller virksomheden, derfor kræver det den rette opmærksomhed. Hvis kvaliteten sjusker kan det ende med at koste dig enorme beløber over tid. Vælger du os som din næste VVS-leverandør, kan du være sikker på at kvaliteten er i top. 

Hos Bedre Bad - Bedre Energi Nibe er du sikret at møde en kompetent og engageret medarbejder. Vi varetager både store og små VVS opgaver. Fælles for alle opgaver er, at de altid bliver leveret i den rigtige kvalitet, til den rette tid og til den rigtige pris. Vores kunder er vores højeste prioritet, og vi vægter kundetilfredshed meget højt. Det sikrer vi igennem en god dialog og ved at fokusere på dine personlige behov og krav.

Alle vvs-opgaver fås som totalløsning

Hos Vokslev A/S arbejder vi med totalløsning og entrepriser. Det vil sige, at vi står klar fra start uanset opgavens omfang. Vi kan være med fra rådgivningsfasen til lidt større projekter, hvor du kan have brug for sparring til eksempelvis ny sanitetsinstallation eller ny rørføring til badeværelset. Dernæst tager vi os af udførelsen af opgaven og koordinere aftaler med andre håndværkere såsom mureren, elektrikeren og/eller maleren. På denne måder sikrer vi at du får den bedst mulige løsning og service. Vi forlader først vvs-opgaven, når installationen er på 100% i orden og din gamle installation er kørt væk.

Kontakt os allerede i dag

Vi udfører arbejde i Nibe, Vokslev, Øster Hornum, Sønderholm, Sebbersund, Farstrup, Kølby, Aalborg og omegn. Uanset hvordan og hvorledes du skal have bygget om, eller bare skal bruge en VVS'er i Nibe og omegn så kan du altid ringe til Bedre Bad - Bedre Energi Nibe for VVS arbejde. Vi er specialister indenfor VVS arbejde og Sanitets service. Kontakt os for en aftale.

For yderligere information kontakt VVS-beregner Søren Svenningsen, tlf. 51 57 17 43.