Vi klarer alle Blikkenslager opgaver

Special- og almindelige løsninger indenfor blik

Lad Vokslev A/S, Bedre Bad – Bedre Energi Nibe udføre dit blikkenslagerarbejde. Foruden at lave tagrender i zink, laver vi også fodblik, sålbænke, skorstensinddækning og murkroner. Vi har eget blikværksted, hvor vi udfører mange forskellige specialopgaver inden for blikkenslagerarbejde og vi kan helt sikkert også servicere dig og din virksomhed, hvis du har behov for det.

I mange år har vi serviceret masser af faste kunder som gennem årene har skullet have lavet blik og zink løsninger til privat og erhverv. Vi kan også hjælpe dig hvis du går med tanker omkring at beklæde en del af huset eller facaden med blik eller zink. Vi har lavet kviste og tagrender til adskillige kunder og det er selvfølgelig en stor del af vores arbejdsopgaver i det daglige.

Vi udfører alle former for blikkenslageropgaver såsom:

  • Tag- og facedækning i zink, kobber, aluminium og skifer
  • Tagdækning med tagpap
  • Tagrender og nedløb i plast, stål, zink og kobber.
  • Inddækning af skorstene, kviste og skotrender
  • Levering og montering af øvrige kanter og inddækninger

Vi udfører desuden reparation og vedligeholdelse af ovenstående.

Vælg de rigtige materialer

Det er ikke altid givet på forhånd hvilke materialer blik arbejdet skal udføres i. Det kan lyde skørt at kalde det for en blik opgave når materialet er plast, men sådan forholder det sig altså.

Når Vokslev A/S, Bedre Bad - Bedre Energi Nibe går ind og arbejder med diverse løsninger så er overvejelser omkring husets æstetik og stil noget, som vi tillægger meget værdi. Det vil se underligt ud at beklæde en ny kvist med kobber hvis tagrenderne er af plast eller zink. Det er ikke altid at det blotte øje kan se det, men os som fagmænd spotter det med det samme og lægger stor vægt på at tingene spiller sammen.

Vi anvender de rigtige arbejdsteknikker

Når du vælger blikkenslager til dit projekt, er det vigtigt at vælge en kompetent og pålidelig blikkeslager. Det er nemlig vigtigt, at blikkenslager bruger de håndværksmæssige korrekte arbejdsteknikker, så du er sikret et godt og tilfredsstillende resultat. Når du vælger Vokslev A/S, Bedre Bad - Bedre Energi Nibe som din samarbejdspartner, er du sikret en kompetent blikkenslager, som kun leverer kvalitetsarbejde.

Når vi løser opgaver for vores kunder, har vi altid fokus på æstetik og funktionalitet. Med vores mange års erfaring, er vi klædt på til at kunne løse selv de mest komplicerede opgaver inden for blik. Alle vores medarbejdere er profesionelle og fagudlærte inden for deres ekspertise område. Du kan derfor være sikker på, at alle de opgaver vi løserer baseret på grundig fagudlært og professionel viden, som suppleres af vores mange erfaringer i at lave blikkenslagerarbejde.

Blikkenslagerarbejde som totalløsning

Som erfarne blikkenslagere påtager vi os gerne større opgaver, som vi kan udføre igennem en totalløsning. Vores totalløsninger indebærer at vi er med i hele processen, som allerede starter rådgivningsfasen. Vi tilbyder vores sparring til materialevalg, mønstre og blikmetoder der kan være relevant for din blikløsning. Derudover er din pris på blik-opgaven aftalt på forhånd og vi sørger for koordingering af alle håndværkerentrepriser. Med andre ord kan vi håndtere din blikløsning fra start til slut.

Ring til os og få et godt tilbud på din opgave.

Kontakt Søren Svenningsen, tlf. 51 57 17 43, om blikkenslageropgaver.