Blikkenslager

– også til specialopgaver

Lad Vokslev A/S, Bedre Bad – Bedre Energi Nibe udføre dit blikkenslagerarbejde. Foruden at lave tagrender i zink, laver vi også fodblik, sålbænke, skorstensinddækning og murkroner. Vi har eget blikværksted, hvor vi udfører mange forskellige specialopgaver inden for blikkenslagerarbejde og vi kan helt sikkert også servicere dig og din virksomhed, hvis du har behov for det.

I mange år har vi serviceret masser af faste kunder som gennem årene har skullet have lavet blik og zink løsninger til privat og erhverv. Vi kan også hjælpe dig hvis du går med tanker omkring at beklæde en del af huset eller facaden med blik eller zink. Vi har lavet en del kviste og tagrender er selvfølgelig en stor del af vores arbejdsopgaver i det daglige.

Valg af materialer

Det er ikke altid givet på forhånd hvilke materialer blik arbejdet skal udføres i. Det kan lyde skørt at kalde det for en blik opgave når materialet er plast, men sådan forholder det sig altså. Når Bedre Bad - Bedre Energi Nibe går ind og arbejder med diverse løsninger så er overvejelser omkring husets æstetik og stil noget vi tillægger meget værdi. Det vil se underligt ud at beklæde en ny kvist med kobber hvis tagrenderne er af plast eller zink. Det er ikke altid at det blotte øje kan se det, men os som fagmænd spotter det med det samme og lægger stor vægt på at tingene spiller sammen.

Ring til os og få et godt tilbud på din opgave.

Kontakt Søren Svenningsen, tlf. 51 57 17 43, om blikkenslageropgaver.