Alt i VVS, bad, energi, smed og have/park

Vokslev A/S, Bedre Bad - Bedre Energi Nibe – i daglig tale kaldet "smeden i Vokslev" – er en virksomhed med mange jern i ilden: Vi løser opgaver inden for VVS/blikkenslager-området – vand, badeværelser og energi. Vi løser traditionelle smedeopgaver sammen med moderne landbrugs- opgaver, og salg og reparation af Have/Park maskiner.

Alle opgaver løses med vægt på tillid, tryghed og troværdighed.

Have/park-butik

Vores Have/Park-butik er åben for alle - både private og erhverv. Vi har et stort maskinudvalg samt tilbehør hertil. Kom forbi og kig på ny plæneklipper, køb nye dele til havetraktoren eller få slebet knivene på en eksisterende havemaskine. Skulle du have brug for et høreværn eller nye gummistøvler, så har vi dette og mere til.

Inspiration til badeværelser

Kontakt os hvis du gerne vil have inspiration til dit nye badeværelser. Vi har mange års erfaring i at lave flotte og funktionelle badeværelser. 

Firmaet ejes på 26. år af Henrik Svenningsen, som varetager den daglige drift og ledelse.

Vi rykker ud til alle slags VVS-opgaver store som små, og Vokslev-biler er velkendte i Nibe, Øster Hornum, Sønderholm, Sebbersund, Farstrup, Kølby, Aalborg og omegn.

Vi er medlem af: 

jordvarme ordningen    arbejdsgiverne sml

 

Vokslev A/S, Bedre Bad – Bedre Energi Nibe beskæftiger i dag 14 medarbejdere og besidder stor ekspertise indenfor områderne: