Serviceværksted

– med høj ekspertise

På værkstedet hos Vokslev A/S møder du faglig ekspertise og personlig betjening. Vi har dygtige og veluddannede mekanikere på værkstedet, som har stor erfaring i både 2-takts og 4-takts motorer. Vi er løbende på kurser, så vi er altid opdateret inden for skov-, have- og park-maskiner. Du kan derfor trygt stole på at vores personale er fagligt uddannede til at vejlede dig og vores andre kunder i hvordan maskinerne til skov, have og park fungerer - og vigtigst af alt hvordan dine behov afdækkes bedst muligt.

Derudover er vi autoriseret Husqvarna Auto-mower værksted. Det vil sige at du altid kan indlevere dine Husqvarna produkter hos os til service eller reparation. Du kan forvente at vi ved hvad vi laver og servicerer dit produkt med største professionalisme og kyndighed. Vi er løbende på efteruddannelse og introduktion til nye Husqvarne produkter, så vi ved hvad der rører sig indenfor denne branche. Dette er en stor styrke hvis vi selv skal sige det og flere af vores kunder har selv ytret at vi er de mest kompetente når det kommer til service af produkterne og vedligeholdelsen.

Om du er privat eller professionel, kan vi rådgive dig om vedligeholdelse af maskiner til skov, have og park. Du kan enten ringe til os eller komme ned i vores fysiske butik og få en snak med vores personale omkring produkterne.

Det er vigtigt for os, at vi fuldfører opgaverne til tiden og med kvalitet for øje.

Kontakt Henrik Svenningsen, tlf. 98 35 17 29