BUTIkken

Velkommen i have/park-butikken

I vores butik kan du se et stort udvalg af maskiner til skov-, have- og park, sikkerhedstøj, fodtøj og haveredskaber, et stort sortiment af Gardena haveprodukter og miljøvenligt Aspen alkylatbenzin. Derudover finder du vores dygtigte personale som altid står klar til at yde den bedste service til vores kunder. Uanset om det omhandler sikkerhedstøj, sikkerhedssko, haveredskaber og havemaskiner - bare for at nævne nogle få.

Hos Bedre Bad - Bedre Energi Nibes fysiske butik finder du kvalitet og service, så du altid kommer hjem med det rigtige produkt. Vi sætter en stor ære i at selv en lille butik som vores målt op imod de store havecentre og maskinstationer, stadig kan yde en bedre service og have mere styr på produkterne. Den del er for os meget vigtigt og derfor vil du også opleve at vores personale i den fysiske butik er mere uddannet og oftere på kursus end mange af vores konkollegaer i branchen. Det er de fordi der hele tiden kommer nye produkter fra Gardena og Husqvarna eksempelvis.

Kom ned i vores butik og mærk fagligheden og få korrekt rådgivning omkring din næste havemaskine.

Ved spørgsmål kontakt Tina Svenningsen, tlf. 98 35 17 29

Attraktive tilbud fra Kramp

Hos Vokslev A/S kan du desuden få alle de gode tilbud fra Kramp. Du kan læse deres tilbudsavis her (åbner i en ny fane) og tilmelde dig på deres webshop.
Se tilbudsavisen her.
Se Have Park & Skov tilbudsavisen her.
Eller opret dig selv som kunde direkte på Kramps webshop her.

Billeder fra butikken