Butik med alt til have, park og skov

Vi byder dig velkommen til Vokslev Have og Park

I vores butik kan du se et stort udvalg af maskiner til skov-, have- og park, sikkerhedstøj, fodtøj og haveredskaber, et stort sortiment af Gardena haveprodukter og miljøvenligt Aspen alkylatbenzin. Derudover finder du vores dygtigte personale som altid står klar til at yde den bedste service til vores kunder. I butikken finder du alt i havetraktorer, håndskubbede- og robotplæneklippere, motorsave, buskryddere, løvblæsere, sikkerhedsudstyr og -tøj og redskaber til havearbejde.

Hos Vokslev VVS's fysiske butik finder du kvalitet og service, så du altid kommer hjem med det rigtige produkt. Vi sætter en stor ære i at selv en lille butik som vores målt op imod de store havecentre og maskinstationer, stadig kan yde en bedre service og have mere styr på produkterne. Den del er for os meget vigtigt og derfor vil du også opleve at vores personale i den fysiske butik er mere uddannet og oftere på kursus end mange af vores konkollegaer i branchen. Det er de fordi der hele tiden kommer nye produkter fra Gardena og Husqvarna eksempelvis.

Kom ned i vores butik og mærk fagligheden og få korrekt rådgivning omkring din næste havemaskine. Vi har alt i udstyr om maskiner til haveentusiasten, havemanden, anlægsgartnere samt den professionelle skovhugger.

Åbningstider for have og park butikken i Nibe

Mandag - fredag kl. 07:00 – 16:30

Lørdag åben efter aftale.

Autoriseret Husqvarna-forhandler i Nibe

Hos Vokslev VVS er vi autoriseret forhandler af Husqvarna havemaskiner. Dette stiller garanti for, at vi er eksperter i enhver type af havemaskiner fra Husqvarna. Vi kan yde kompetent rådgiving til valg af maskine samt service og vedligeholdelse. Vores sortiment af Husqvarna maskiner favner bredt og vi kan hjælpe dig uanset om du mangler en Automower til din egen have eller større havetraktorer professionelle opgaver inden for have, park og skovindustri.

Se vores udvalg i butikken eller kontakt Henrik Svenningsen på tlf. 98 35 17 29 for kyndig rådgivning til den rette maskine eller tilbehør til opgaven.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i have og park butikken. 

Se billeder af Vokslev Have og Park butikken