Køb og salg af brugte have maskiner

Alle have maskiner er serviceret på vores værksted før salg

Vokslev A/S - ogseå kendt som Bedre Bad - Bedre Energi Nibe er mere end bare en VVS-, Energi og smedevirksomhed. Vi har også fokus på køb og salg af brugte havemaskiner - både til private og professionelle. Når du køber havemaskiner hos Vokslev A/S i vores fysiske butik får du kyndig vejledning af vores veluddannede personale og du får samtidig gode råd til hvordan du bedst passer på maskinerne når du får dem med hjem og skal bruge dem igen og igen ude i haven eller skoven. 

Derudover kan du forvente at alle vores brugte maskiner er serviceret på vores eget serviceværksted inden de kommer til salg eller i udstillingen. På denne måde kan vi også med ro i sindet sælge maskinerne videre til vores kunder og du kan som kunde forvente at du køber et brugt produkt - jo vist - men til gengæld et produkt som virker 100 % og som kun har de normale slid og ælde synlige mærker. Til en brøkdel af udsalgsprisen naturligvis.

Ved køb af brugte maskiner ydes der normal garanti/reklamationsret iflg. købeloven, hvis ikke andet er aftalt. Forventelige fejl og mangler som følge af slid og ælde, må accepteres ved køb. Dette er normalt ikke noget vores kunder snubler over og de fleste af vores havemaskiner er i så god stand at det aldrig har været nødvendigt at skulle aftale yderligere.

Kontakt Henrik Svenningsen, tlf. 98 35 17 29