Solvarme installation og service i Nibe

Reducer varmeregningen og skån miljøet

Vokslev A/S Bedre Bad – Bedre Energi Nibe er din lokale specialist i solvarme og alternative energikilder. En optimal solvarmeløsning kan sikre dig markante reduktioner i de årlige varmeudgifter og samtidigt sørge for alt det varme vand, som du har brug for i perioden maj til september i gennemsnit. Hos Bedre Bad Nibe får du driftssikker og vedligeholdelsesfri teknologi, som er anvendelig for alle typer af solvarmeanlæg.

Vælger du et solvarmeanlæg får du en vedvarende energikilde, som er både fleksibel og miljøvenlig. Et solvarmeanlæg kan nemt sammenkobles med boligens øvrige vand- og varmeanlæg, hvilket giver dig en yderst bæredygtig og grøn bolig. Vi er specialister i at installere diskrete solfangere, hvilket giver dig let adgang til grøn og vedvarende energi, uden at husets æstetik ødelægges. Hvis du står med en renovation eller et nybyggeri, så er det en stor fordel at tænke et solvarmeanlæg ind i konstruktionen fra starten af.

Er du bekymret for om et solvarmeanlæg kan svare sig i Danmark, hvor himlen ofte er mørk og vi ikke ser alt for meget sol? Bare rolig! Med nutidens moderne og effektive solfangere, kan du være helt sikker på at dine solfangere høster solens energi, selv på de helt korte og mørke vinterdage. Det sikrer dig vedvarende energi gennem hele året, og du slipper for bekymringen om strømsvigt pga. dårligt vejr.

Solceller høster solens energi

I takt med at verdens reserver af fossile brændstoffer bliver mindre og mindre, finder man en vis tryghed ved at skifte til vedvarende energireserver såsom solen. Vi installerer solceller, som kan levere el til enten til dit forbrug eller til at f.eks. at drive en varmepumpe eller et jordvarmeanlæg. Solen giver dig den nødvendige energi uden at udlede CO2, og det er med et absolut minimum af driftsomkostninger. Derfor tør vi godt, at lægge hånden på kogepladen og sige at vores solvarmeløsninger, og solcelleløsninger giver pote, og virker både på varmen og på energiniveauet der bliver udledt. Det skyldes også at solvarmeanlægget er en yderst velafprøvet teknologi. En investering i et solvarmeanlæg, er en investering som ”hurtigt” betaler sig hjem. Dette sker via de reducerede elregninger, som du i fremtiden skal vænne dig til. Vores certificerede energieksperter har stor erfaring med solvarmeanlæg og kan hjælpe dig frem til den helt rette energiløsning for din lejlighed. Kontakt os, og få en uforpligtende snak om dine muligheder.

Hos Bedre Bad – Bedre Energi Nibe har vi fingeren på pulsen, og er altid opdateret med den nyeste viden indenfor diverse alternative energikilder. Derfor kan du altid kontakte os med spørgsmål omkring solvarmeanlæg, og forvente et kompetent svar, som tager højde for den nyeste viden inden for området. Vores dygtige medarbejdere står klar til, at hjælpe dig med installation, servicering og generelle spørgsmål omkring solvarmeanlæg.

Vedligehold og pas dit solvarme anlæg

Når det kommer til at sikre en stabil drift af dit solvarmeanlæg, anbefaler vi et årligt eftersyn. Ved at sikre et årligt eftersyn af dit solvarmeanlæg, så sikrer du dig at anlægget drifter som det skal, og at du ikke taber energi i processen. Samtidigt er det af sikkerhedsmæssige årsager en god ide at få en professionel til at efterse anlægget en gang årligt. Er du i tvivl om hvorvidt dit anlæg trænger til et serviceeftersyn, så kontakt Bedre Bad – Bedre Energi her.

For korrekt vedligeholdelse af dit nyindkøbte solvarmeanlæg bør du være opmærksom på et par ting. Vi anbefaler at tage en stiv kost i ny og næ og feje dine solcelleplader fri for blade, grene og snavs generelt. Gør du dette, forebygger du opbygning af ting der kan afskærme lyset og derved solenergien. Ved at fjerne disse ting sikrer du de bedste betingelser for et optimalt fungerende solcelleanlæg.

For yderligere information om solvarme, kontakt Søren Svenningsen, tlf. 51 57 17 43

Her finder du relevant information relateret til energi: