Bedre Bad - Bedre Energi - energimærke

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Søren Svenningsen
Indehaver – VVS-Installatiør – beregner
Søren Svenningsen - Vokslev VVS - Bedre Bad - Bedre Energi Nibe

Beregn energimærket
på dit hus (A til G)

Benyt energiberegneren til at beregne energimærket og hvor stor en værdiforøgelse du kan opnå ved at energioptimere på dit hus!

Energiberegneren estimerer boligens energimærke og hvor meget du kan øge værdien på dit hus ved at energirenovere. Få lavet en energimærkning af dit hus, og få det fulde overblik over dine muligheder. En energimærkning, vil kunne give dig stor indsigt i boligens nuværende energiniveau, og du kan derved lave en plan for din energi fremtid. Indtast det samlede antal kvadratmeter, dit årlig energiforbrug i kr. eller i kWh samt hvilken opvarmningsform dit hus har. Skriver du i begge forbrugsfelter beregnes energimærket ud fra kWh.

Beregn energimærket på din bolig

OBS! På grund af den nuværende energisituation, hvor prisen på energi er steget markant og svinger meget fra uge til uge, vil det være mest retvisende at indtaste forbruget i kWh i forhold til energimærkeberegning og boligens værdiforøgelse. Det beregnede potentiale i besparelser er baseret på en gennemsnitsberegning af energipriserne for 2021. Beregningen vil ikke være retvisende i den nuværende situation, hvis du kun indtaster dit årlige energiforbrug i kr. Alternativt kan du indtaste dit energiforbrug i kr. tilbage fra 2021

m2
close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 98 35 17 29
info@vokslev.dk

Henrik Svenningsen - Vokslev VVS - Bedre Bad - Bedre Energi Nibe

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon