Reducer dit CO2-udslip og spar penge

Køb besparende cirkulationspumpe fra Grundfos - inkl. levering og montering

Fra Kr. 3.955,-

 

Regeringen i Danmark har sat et ambitiøst mål, hvor vi skal reducere vores CO2-udslip med 70 % inden 2030. Her kan du læse hvordan du kan bidrage - og endda helt uden at lave ændringer i din hverdag. Faktisk, bliver din hverdag måske lidt behaligere og du får en bedre energiøkonomi.

Danfoss intelligent varmestyring med smart termostat app

Danfoss Ally Pakke 

 • Intelligent varmestyring.
 • Kontroller både radiatorer og gulvvarme,
  når som helst og hvor som helst.
 • Spar op til 23% på dit varmeforbrug.
 • 8 stk. RA-N 10 eller RA-N 15 radioventiler.
 • 8 stk. Danfoss AllyTM termostater.
 • 1 stk. Danfoss AllyTM Gateway.

Pris inkl. levering og montering

Kr. 12.200,-

Bestil-nu

Grundfoss Cirkulationspumpe display

Cirkulationspumpe 

 • Kvalitet fra Grundfos
 • Økonomisk cirkulationspumpe
 • Minimerer dit elforbrug
 • Justerer løbende efter optimale indstillinger
 • Opnå energiforbrug på helt ned til 3 W.

Pris inkl. levering og montering

Kr. 4.590,-

Bestil-nu

Alle priser er inklusiv levering og installering

Når du handler hos Bedre Bad - Bedre Energi Nibe, så bliver du kun præsenteret for priser, hvor levering og installering/montering er inkluderet. Der kommer ingen ekstraregninger for arbejdsløn eller lignende. Vi rydder naturligvis også op efter os og tager fjerner al emballage samt afmonterede dele. Du kan trygt åbne dit hjem for Bedre Bad - Bedre Energi Nibe – læs mere om vores trygge løsninger her.

Moderne og besparende Danfoss termostater

Danfoss Ally er systemet, der gør det nemt at styre temperaturen i hele huset. Tilligemed kan system selv sænke rumtermperaturen, når der ikke er nogen hjemme. Danfoss har lavet beregner, der viser at man kan spare op til 23 % af sine varmeudgifter ved blot at sænke temperaturen om natten, i arbejdstiden og ferien. Alle Danfoss Ally termostater fungerer elektronisk og kan fjernstyres via app.

Er du træt af at skulle regulere de manuelle ventiler på din gamle radiator? Så vil vi anbefale at udskifte til Danfoss Ally termostaterne - det kan sænke dit varmeforbrug med helt op til 46 %.

Oliefyr er ikke længere moderne

Man gør sig selv en tjeneste, når man udskifter sit oliefyr til en moderne varmepumpe. Du opnår fordele såsom op til 60 % reduktion i varmeregningen samt reducering af CO2 aftrykket med over 5 tons om året*.

Der er faktisk ikke en undskyldning for at beholde et oliefyr. Du kan enten ansøge om tilskud til at skrotte et gammelt oliefyr eller få skattefradrag for arbejdslønnen. De jævnlige stigning i afgifter og oliepriser gør det også dyrere at beholde oliefyret for hver dag der går. En varmepumpe vil tværtimod spare penge hver dag. Du kan faktisk også spare både penge og CO2-udslip, hvis du udskifter et naturgasfyr med en varmepumpe.

*Beregning er foretaget af Energistyrelsens sparenergi.dk; ved 2 voksne + 2 børn i 140 m2 bolig

Små ting gør en stor forskel

Der kan være flere små, men betydeligt store energisyndere i dit hus. Vi oplever ofte at varmerørenes isolering har brug for en udskiftning eller at ét eller flere vinduer er en smule utæt. Udskiftning af disse elementer vil øge komfort i hverdagen og give dig betragteligt store besparelser på varmeregningen og mindske belastning af klimaet. En anden ting som mange husejere ikke er opmærksom på, er de nye cirkulationspumper. Hvis du i forvejen har en cirkulationspumpe med blot nogle få år på bagen, så kan du faktisk med fordel skifte til en ny intelligent cirkulationspumpe, der virkelig giver store besparelser på energifobruget - alene i strøm kan du spare 950 kr. om året i en gennemsnitlig bolig.

Jeg vil gerne sænke mit CO2-aftryk med nedenstående løsning: