Lav nyt badeværelse i egen personligE stil

Drømmer du om nyt badeværelse?

Badeværelset er et af hjemmets vigtigste rum. Det skal fungere perfekt for hele den travle familie, og det skal samtidig passe smukt i stilen og være en skøn oase. På én gang æstetisk, funktionelt og rengøringsvenligt.

Er du blevet træt af det gamle badeværelse og vil gerne have bygget et nyt badeværelse så lad Bedre Bad Nibe stå for opførelsen. Vi er din samarbejdspartner lige fra jord til bord. Vi rådgiver omkring de smarte og økonomiske løsninger, så dit nye badeværelse bliver en energiklasse bedre, og at indeklimaet også er i top.

Vi tilbyder en totalløsning til nyt badeværelse

Hos Bedre Bad - Bedre Energi Nibe tilbyder vi, at stå for hele entreprisen til dit nye badeværelse. Vi sørger for at booke de rigtige håndværkere ind til arbejdet og det hele er med i prisen. Det eneste du skal gøre, er at nyde at andre arbejder for dig og at de efter endt arbejde står med et splinternyt badeværelse i lækker kvalitet. 

Bedre Bad - Bedre Energi Nibe står for levering af dine nye badeværelseskomponenter, vi står for installation af det hele oprydningen og serviceringen efterfølgende, hvis du er interesseret i dette også. 

Vælger du os som leverandør af dit nye badeværelse, hvad end du kræver et splinternyt eller det drejer sig om en renovering af det nuværende bademiljø - så har vi hos Bedre Bad - Bedre Energi alle de nødvendige komponeter og kompetencer til at bringe dig sikkert i mål. 

Et moderniseret badeværelse kan betyde store besparelser

Der er mange fordele forbundet med at renovere sit gamle badeværelse. Udover de mere åbenlyse fordele, såsom et mere komfortabelt og flottere badmiljø, så er der også en række fordele under overfladen. I disse moderne tider, er der et kæmpestort fokus på energivenlige løsninger, og for det enkelte individ betyder dette ganske enkelt, at der er store besparelser at hente ved et moderne badeværelse. Dette er besparelser, som opstår via mere eller mindre åbenlyse badeværelsesløsninger. Ved at opgradere badeværelset til at indeholde smarte og vandbesparende badeværelseselementer, vil du hurtigt opleve, at den årlige vand og varme regning bliver væsentligt mindre. Samtidigt kan vi via en totalrenovering af dit gamle badrum sikre os, at isoleringen er i top, og at energitabet bliver minimalt.

Start badrenovering med et Gratis Badtjek 

Hvis du lige nu tænker, at det lyder da meget godt, men har jeg egentligt brug for det? Måske sidder du også og overvejer hvad prisen på badrenovering løber op i? Hvis det er tilfældet, så har vi den helt rigtige service til dig. Vi tilbyder nemlig at komme forbi og tjekke dit badeværelse helt gratis. Der findes nemlig mange måder hvorved et badeværelse kan renoveres, og energiforbruget kan sænkes. Her hos Bedre Bad – Bedre Energi Nibe kan vi hjælpe dig uanset din problemstilling. Vi sender kvit og frit en medarbejder ud til din bolig, hvorefter vi foretager en grundig gennemgang af dit gamle badeværelse. Herefter vil vi præsentere dig for dine muligheder i forbindelse med en eventuel renovation. I samarbejde med dig finder vi derefter frem til den løsning, som passer din situation bedst. Vi har mange års erfaring i branchen, og i vores kølvand vil du finde mange tilfredse kunder.

Hvis dette lyder interessant, så kan du bestille vores gratis badtjek her!

Vi hjælper med at gøre din idé til virkelighed

Vi hjælper dig gerne gennem hele forløbet. Du kan begynde med vores store inspirationskatalog, eller besøge Nordjysk Bad & Idé Center på Stenbukken i Aalborg City Syd. Vi rådgiver også gerne om muligheder og moderne installationer, og så tilbyder vi at tage hånd om hele arbejdet, hvor vi sammen med andre dygtige håndværkere står for det hele – til fast pris og aftalt tid, uden ubehagelige overraskelser.

Vi udfører alle former for VVS-installationer i dit nye badeværelse, og vi tilbyder at udføre arbejdet i totalentreprise, hvor vi sammen med andre dygtige håndværkere udfører det samlede arbejde til fast pris og tid, uden ubehagelige overraskelser.

Lyder det interessant med et nyt badeværelse eller måske bare en renovering af det eksisterende med måske et nyt toilet eller håndvask, så kontakt Bedre Bad - Bedre Energi Nibe og få en snak omkring dine muligheder.

Kontakt Søren Svenningsen på tlf. 98 35 17 29 og hør mere om badeværelser.

Her finder du andre sider relateret til bad: